Gør et godt førstehåndsindtryk til jobsamtalen

By: Søren

Når man er på jobjagt, så er det vigtigt, at man ved hvordan man skal gebærde sig og hvad der absolut ikke går an. Der er ting, som for nogle er indlysende og den mest selvfølgelige ting i verden, men for andre er det helt nyt. Derfor kan du her se et par ting, som kan hjælpe dig med et godt førstehåndsindtryk til jobsamtalen.

Giv hånd

Når du møder en potentiel arbejdsgiver første gang, så er det vigtigt, at du giver et fast håndtryk, der udstråler selvtillid og styrke. Føles det som en slap nudel, så giver det ikke et godt indtryk.

Undgå fyld

Man vil gerne fortælle en masse om sig selv, men hvis man ikke er forberedt ordentligt, så kan det ofte ende med, at man sidder og siger ”øhh” og ”Tjoo” hele tiden. Det giver ikke noget godt indtryk, fordi man virker uforberedt. Ikke en medarbejder man har lyst til.

Vær velklædt og velsoigneret

Det burde være en selvfølge, men erfaringer viser at mange ikke har opfattet det. Vær pæn i tøjet, uden at overdrive og sørg for at håret sidder, neglene er klippet og tænderne er børstet. En usoigneret person virker sjusket og ligegyldig, så en potentiel arbejdsgiver vil naturligt gå ud fra, at det også gælder når det kommer til arbejdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *