Sådan øger du dine chancer for at få et job

By: Søren

Der er rigtig mange mennesker om de samme jobs, og derfor kan det være svært at skille sig ud i mængden og være en af de heldige, der bliver kaldt til jobsamtale.

Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvordan du bedst muligt kan skille dig ud fra mængden, så du øger dine chancer for at blive kaldt til jobsamtale og i sidste ende muligheden for at få jobbet.

Der findes rigtig mange måder, du kan skille dig ud på, men en af de vigtigste er at få et godt netværk. Rigtig mange jobs når aldrig at blive slået op, fordi de besættes gennem anbefalinger fra andre medarbejdere, eller direkte gennem chefens netværk.

Du kan aldrig vide, hvor meget du kan få ud af dit netværk, men det er enormt vigtigt at have et stærkt netværk, og hvis du ikke har det, så skal du holde øje med, om der bliver holdt nogle netværksmøder, du kan deltage i inden for din branche.
Af og til vil det være universiteterne eller firmaerne selv, der holder arrangementer, hvor du kan møde mange i din branche, og dem bør du altid tage med til. Introducer dig selv og vær ikke bange for at tale om alle dine kvalifikationer på dit arbejdsområde. Hvem ved, om du lige møder den person, der vil introducere dig til dit næste job?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *