Bliv klar til dit første job

By: Søren

Du er ved at blive færdig med din uddannelse, og du tænker så småt på, hvilken job du skal have efter uddannelsen slutter. Du kan på normalvis risikere, når du søger jobs, at du ikke får nogle svar, udover måske en standardbesked, som siger at de har modtaget din ansøgning. Her får du de tips, du skal bruge til at lande dit drømmejob. Her får du nemlig tips til, hvordan du kan gøre din ansøgning og dit CV endnu bedre. Du får også tips til, hvilke kurser du kan tage, så du ikke skal gå hjemme efter endt uddannelse, men at du kan blive klogere, mens du venter på drømmejobbet

Herunder kan du læse, hvilke skabeloner du skal lave dine ansøgninger ud fra, og hvordan du opgradere dine digitale evner, efter du har endt din uddannelse.

CV og ansøgning

Hvis du skal være klar til dit første job, så er der vigtigt, at du får skrevet en ansøgning og et CV, som din nye arbejdsgiver ikke kan undgå at ligge mærke til.

Du kan starte med at downloade en skabelonpakke, som har en skabelon til både din ansøgning og dit CV. På den måde kommer der en rød tråd mellem din ansøgning og dit cv grafisk. Det vil gøre indtryk på modtager, som i dette tilfælde er din kommende arbejdsgiver. Skabelonen giver også en god struktur, som du kan arbejde ud fra. I de fleste skabeloner er ansøgning opbygget med en motivationsdel, og med en del som beskriver, hvad du tidligere har arbejdet med, der retfærdiggør, at du søger netop dette job. Du kan finde mange forskellige gratis skabeloner, hvis du søger på Google, som sagtens kan bruges. Hvis du vil have en skabelon, som virkelig står ud og er grafisk rigtig flot, så kan man give 50-100 kr. for virkelig at få en flot skabelon, som giver værdi for pengene.

 Når du skal udarbejde dit CV, så er det vigtigt at skrive din erfaringer. Det kan have arbejdet mange steder med mange forskellige opgaver, så derfor er det vigtig, at du kun skriver de tre mest relevante jobs på dit CV. Det kan være en svær proces i sig selv. Dertil skal der gerne stå hvad din uddannelsesbaggrund og din kontaktinformationer er, så den kommende arbejdsgiver kan kontakte dig, hvis de synes du er en profil der passer til jobbet.

Digital koordinator

Når du er færdiguddannet, og du skal til at søge job, så kan du med fordel tage et kursus, mens du får søgt jobs. En af disse kurser du kan tage, er Google Succes Center Kursusforløb, som hedder Digital Koordinator. Kursus giver dig erfaring inden for digital markedsføring og e-handel. Under kursuset skal du igennem tre ugers kursus hos Google succes center, hvor du ved siden af kurset også skal få læst op på tre online tests for at bestå tre certifikater, som kan tages på Google Academy. Efter de tre uger får du et bevis på at du digitalt koordinator, samt et certifikat på at du kan digital markedsføring på basisniveau, dertil får du et certifikat på, at du arbejde med Google Analytics, og er øvet i Google Analytics. Google Analytics er Googles analyse værktøj, som måler trafikken på en hjemmeside.

Større indtægtskilde, ny bolig?

Hvis du så får et job, så betyder det, at du kan se frem til en meget større indtægtskilde. Den bedste investering er i mursten, derfor kan du med fordel se dig om efter en ny bolig. Når du skal købe en bolig, så er det vigtigt, at du har en fagperson på din side. Når en bolig skal sælges, så varetager ejendomsmægleren, sælgerens interesse, da ejendomsmæglerne arbejder som sælgeren. Derfor er det vigtigt, at du som køber har en fagperson på din side, og det er her en boligadvokat kommer ind i billedet. Læs meget mere om boligadvokater på boligadvokater.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *